top of page

ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΗΣ ACTIVE POINT ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ!



Ο υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Σπανάκης επισκέφθηκε το Ελληνικό και παρακολούθησε ειδική εκπαίδευση για ασφαλή εργασία σε ύψος, στον πρώτο βιώσιμο ουρανοξύστη 50 ορόφων, που παρείχε η ACTIVE POIONT σε εργαζόμενους.

Ο κ. Σπανάκης έδωσε τα συγχαρητήριά του στην ομάδα της ACTIVE POINT, εκθείασε την τεχνική αρτιότητα καθώς και την άριστη επαγγελματική κατάρτιση των εκπαιδευτών μας σε θέματα Υγείας & Ασφάλειας στις εργασίες σε ύψος.

ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Βασίλης Σπανάκης, αφού ενημερώθηκε λεπτομερώς για τα πρωτοποριακά συστήματα ασφαλείας και εκπαίδευσης των εργαζομένων, δήλωσε:

«Είδαμε αρκετά πράγματα τα οποία δεν τα έχουμε ξαναδεί. Μέτρα προστασίας που είναι για τα ελληνικά δεδομένα πρωτόγνωρα σημαντικά ζητήματα τα οποία είναι προς συζήτηση και για άλλες δραστηριότητες. Στόχος μας είναι να πάμε σε μηδενικά ατυχήματα και να εκσυγχρονίσουμε το πλαίσιο μας και να είμαστε μια χώρα που να είμαστε πρωταγωνίστρια στα ζητήματα της υγείας και της ασφάλειας στην εργασία».

Από την μεριά της ACTIVE POINT o Άγγελος Ασαριωτάκης, Operation & Training Director, ανέφερε: «Όταν δουλεύει κάποιος σε ύψος είναι εκτεθειμένος ο ίδιος σε άμεσο κίνδυνο πτώσης αλλά όχι μόνο αυτό, υπάρχουν πολλές παράμετροι που πρέπει να εξετάσει. Ακόμη και μια βίδα να φύγει, μια πρόκα από τον άνθρωπο από τα 20 μέτρα να τη ‘’φάει’’ κάποιος από κάτω είναι αρκετό να προκαλέσει καταστροφή».



13 Προβολές
bottom of page