top of page

1ο Forum για την ασφάλεια στην εργασία σε ύψος

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Μαΐου το 1ο Forum με θέμα «Ασφάλεια στην Εργασία σε Ύψος» που διοργάνωσε η εταιρεία Active Point AEBE, με την συνεργασία του Συλλόγου Τεχνικών Ασφαλείας Ελλάδας, στο ξενοδοχείο Radisson Blu.

Ηχηρό «παρών» έδωσαν εκπρόσωποι από την ελληνική βιομηχανία, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία και εκφράζοντας το τεράστιο ενδιαφέρον για το θέμα. Αναμεσά τους παρευρέθηκαν ανώτερα στελέχη από τον Κατασκευαστικό κλάδο, τη Ναυτιλία, τον ιδιωτικό τομέα, σύμβουλοι επιχειρήσεων, καθώς επίσης και πολλοί ανεξάρτητοι τεχνικοί ασφαλείας.

Την έναρξη του forum έκαναν ο πρόεδρος του Συλλόγου Τεχνικών Ασφαλείας Ελλάδας, Παναγιώτης Χατζηδημητράκης και ο Managing Director της Active Point, Κωνσταντίνος Παπαζαχαρίου. Μεταξύ άλλων, παρευρέθηκαν και χαιρέτησαν οι Γ.Γ. Βιομηχανίας του υπουργείου Ανάπτυξης, Θέμις Ευτυχίδου, η πρόεδρος του ΕΛΙΝΥΑΕ, Ειρήνη Μπαρδάνη και ο διευθυντής επικοινωνίας του ΣΕΒ, Δημήτρης Βέργαδος.


Οι ομιλίες και οι τοποθετήσεις προσέλκυσαν τους συμμετέχοντες που εξέφρασαν την πρόθεση τους για την καθιέρωση του Forum σε ένα ετήσιο θεσμό προσανατολισμένο στην ασφάλεια για την εργασία σε ύψος. Η Active Point, ως Leader στον τομέα της Υγείας και Ασφάλειας στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τον ΣΤΑΕ, τον μοναδικό οργανωμένο εκπρόσωπο των Τεχνικών Ασφαλείας, δίνουν ραντεβού στην επόμενη διοργάνωση του Forum το 2023.





72 Προβολές
bottom of page