Σύμβουλοι συστημάτων ασφαλείας

asfaleia apo ptosiΗ μακρόχρονη συνδυασμένη ενασχόλησή μας με τις εργασίες σε ύψος, την εκπαίδευση προσωπικού που εργάζεται σε ύψος, την εκπαίδευση προσωπικού στις τεχνικές διάσωσης από ύψος και την πώληση εξοπλισμού προστασίας από πτώση, μας δίνει τη δυνατότητα παροχής ολοκληρωμένων συμβουλών στους πελάτες μας σχετικά με το σχεδιασμό συστημάτων προστασίας από πτώση και την κατάλληλη επιλογή εξοπλισμού.

Προτείνουμε λύσεις που έχουμε ήδη εφαρμόσει και έχουμε διαπιστώσει ότι λειτουργούν στην πράξη, είναι ασφαλείς και αποδοτικές. Ο εξοπλισμός και τα συστήματα ασφαλείας που προτείνουμε δοκιμάζονται πρώτα από το προσωπικό της Active Point πριν παραδοθούν στους πελάτες μας.

Σε συνεργασία με τους υπεύθυνους ασφάλειας των επιχειρήσεων προτείνονται ασφαλείς, αποδοτικές και οι πλέον ενδεδειγμένες λύσεις.

 

Σχεδιασμός και εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας

asfaleia apo ptosiΟ σχεδιασμός και η εγκατάσταση μόνιμων συστημάτων ασφάλειας από πτώση για κάθετη ή οριζόντια πρόσβαση δίνει την πιο σίγουρη λύση στο πρόβλημα ελαχιστοποιώντας την πιθανότητα ανθρώπινου λάθους. Η χρήση του δεν απαιτεί εξειδικευμένο προσωπικό. Η Active Point προμηθεύει και εγκαθιστά συστήματα της εταιρίας Sperian – Soll με άκαμπτες ράγες ή συρματόσχοινα από το 2002 σε πλήθος εφαρμογών όπως οροφές και προσόψεις κτιρίων, μεταλλικούς πυλώνες όλων των τύπων, βιομηχανικές εγκαταστάσεις, κάθετες σκάλες ήδη εγκατεστημένες χωρίς σύστημα ασφάλειας. Η Active Point προμήθευσε το σύστημα Soll Xenon στη μεγαλύτερη εγκατάσταση στην Ευρώπη στην οροφή του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας.

 

 

 

Φωτογραφίες

Εφαρμογές ΜΑΠ από πτώση

S5 Box

Login Form